Ad Hoc Beveiliging

Wij van Zsecurity zijn staan dag en nacht voor u klaar. Ook wanneer wij het per direct moeten oplossen. Bijvoorbeeld bij calamiteiten, waarbij u snel beveiliging nodig heeft. ZSecurity schakelt snel in deze situaties en in bijna alle gevallen staat er binnen een uur een beambte bij u op de stoep.

ZSecurity ontzorgt en helpt u de juiste stappen te zetten in extreme situaties. Zo kunt u met een gerust hart naar huis, omdat u weet dat u object veilig is.

Er kunnen calamiteiten zijn waarin u direct beveiliging wenst. Zo zijn bedreigingen en agressie naar medewerkers niet zeldzaam meer. In dat geval is het raadzaam om een beveiligingsdienst in te schakelen, zodat het personeel geen onnodig risico meer loopt.

Andere vormen van Ad Hoc Beveiliging zijn ook vaak het bewaken van een object na een brand. Of het bewaken van een plaats delict. Ook in deze gevallen is het verstandig om een beveiligingsprofessional als ZSecurity in te schakelen. Wij houden pers en pottenkijkers buiten de deur en beschermen het object voor eventueel sporenonderzoek.

Ook technische mankementen aan uw bedrijfspand of instelling kunnen een reden zijn om ons in te schakelen. Bijvoorbeeld als het inbraakbeveiligingssysteem niet meer functioneert. Of wanneer de brandmeldcentrale (BMC) van een zorginstelling het begeeft. ZSecurity neemt op die momenten het cruciale werk over van de technische installaties.

Mocht u na een calamiteit langdurige beveiliging nodig hebben, kunnen wij van ZSecurity u hierin adviseren. Samen kijken we welke vorm van beveiliging het beste bij uw behoefte past. U krijgt bij ons het optimale veiligheidscomfort.

Vraag hier naar onze mogelijkheden of bel direct (0513) 744 340.

Herman van der Zee overleden - ZSecurity Joure Friesland

Herman van der Zee overleden

Joure 29-10-2020 - Met intens verdriet geven wij U kennis van het overlijden van Herman van der Zee. Herman was één m... lees verder »

'Als eerste ter plaatse' - ZSecurity Joure Friesland

'Als eerste ter plaatse'

Directeur Herman van der Zee is onlangs in gesprek geweest met Ondernemend Friesland over zijn visie op beveiliging in d... lees verder »