Alarmopvolging

Alarmopvolging - ZSecurity Joure Friesland

Elke 6 minuten vindt ergens in Nederland een inbraak plaats. U moet er natuurlijk niet aan denken dat dit uw onderneming overkomt. Als het u wel overkomt heeft u vaak niet alleen materiële schade maar zal ook uw veiligheidsgevoel worden aangetast.

Alarmopvolging voor Joure, Sneek en Heerenveen
Voor een professionele afhandeling van alle meldingen van uw alarmsysteem kiest u voor een professioneel beveiligingsbedrijf. Wanneer uw bedrijf of instelling zich in de omgeving van Joure, Sneek of Heerenveen bevindt, dan kiest u natuurlijk voor ZSecurity.
Door het compacte werkgebied kan ZSecurity consistent kwaliteit bieden. Niet alleen door snel ter plaatse te zijn, maar ook door een deskundige diagnose van de oorzaak vast te leggen en door de juiste nazorg te leveren.

De surveillanten van ZSecurity staan 24/7 paraat om alarmmeldingen snel en adequaat af te handelen. De surveillanten zullen op locatie controles uitvoeren en hun bevindingen in een rapport vermelden. Bij calamiteiten wordt gehandeld volgens het protocol dat van te voren met u is opgesteld.

Wat is alarmopvolging?
In de meeste panden van bedrijven of instellingen zit een inbraak- of brandbeveiligingssysteem. Wanneer er niemand in het gebouw aan het werk is worden alarmen en storingen van deze systemen doorgezet naar een meldkamer.
Bijna alle alarmen en storingen moeten fysiek gecontroleerd en gereset worden. Dit noemt men alarmopvolging. Een dienstverlening waarin ZSecurity zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd.
Bij een melding van uw alarmsysteem wilt u natuurlijk dat er snel en professioneel wordt gereageerd. ZSecurity staat 24 uur per dag voor u klaar en reageert adequaat op meldingen van uw alarmsysteem. Elke melding verdient namelijk een professionele opvolging.

Goede nachtrust bij storingen of valse meldingen
Elk beveiligingssysteem is vatbaar voor storingen of valse meldingen. Daar wilt u zich 's nachts niet druk over hoeven maken, toch? Uw bedrijf is bij ZSecurity in goede handen wanneer uw onderneming in rust is. Geen zorgen over de alarmopvolging geeft een rustig gevoel bij het ondernemen.
Voordelen voor u:

  • Deskundige en professionele afhandeling van de melding;
  • Snelle response bij een melding;
  • Geen risico's voor u en uw personeel;
  • Geen onderbreking van uw nachtrust.


Wilt u meer informatie over de dienst alarmopvolging of hebt u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Herman van der Zee overleden - ZSecurity Joure Friesland

Herman van der Zee overleden

Joure 29-10-2020 - Met intens verdriet geven wij U kennis van het overlijden van Herman van der Zee. Herman was één m... lees verder »

'Als eerste ter plaatse' - ZSecurity Joure Friesland

'Als eerste ter plaatse'

Directeur Herman van der Zee is onlangs in gesprek geweest met Ondernemend Friesland over zijn visie op beveiliging in d... lees verder »