Cameratoezicht Joure en omstreken

Cameratoezicht Joure en omstreken ZSecurity Joure Friesland

Camera’s zijn een waardevolle aanvulling op de veiligheid van een object. Alleen het feit dat ze aan uw gevel hangen heeft al een positief preventief effect. Hangjongeren, vandalen en criminelen zullen in de meeste gevallen hun heil ergens anders zoeken.

Ineffectief cameratoezicht
Toch is een kwaadwillend persoon niet altijd onder de indruk van een camera. Het elektronische beveiligingshulpmiddel is in veel gevallen niet erg effectief. Heel vaak hangt het apparaat statisch aan een muur of hekwerk en worden de beelden pas bekeken wanneer het al te laat is. Helaas blijkt niet zelden dat het beeldmateriaal ontoereikend is om van betekenis te zijn in een eventueel onderzoek. Het risico is dan voor de crimineel kleiner dan de opbrengst. Er zijn hiervan een groot aantal voorbeelden te noemen. Ook in Joure, Sneek en Heerenveen. Oftewel het werkgebied van ZSecurity.

De toezichtcentrale
Met een getraind oog dat realtime meekijkt, veranderen de kansen drastisch voor criminelen. De camera’s zijn nu actieve ogen in uw pand of op uw terrein. Met de huidige techniek is het ook een stuk eenvoudiger geworden om meer uit camerabeveiliging te halen. Met bewegingsdetectie wordt een notificatie naar de centralist gestuurd. Deze bepaalt aan de hand van de beelden of er een alarm van wordt aangemaakt.

ZSecurity reageert op een camera-alarm
De werking van een camera is optimaal als er direct wordt gereageerd op de beelden. De mobiele afdeling van ZSecurity zorgt voor een snelle en zorgvuldige reactie op deze beelden. Mits de cameramelding in de regio Joure, Sneek en Heerenveen valt uiteraard. De mobiele surveillant gaat niet pas over tot actie wanneer er echt gevaar dreigt maar ook wanneer het voor de centralist niet helemaal duidelijk is wat er precies speelt. ZSecurity is een gespecialiseerd alarmopvolger en zal snel een diagnose van de melding stellen en dit rapporteren.

Bestaand of nieuw camerasysteem?
Hebt u al een camerasysteem? Is het nog een oud CCTV-systeem of een recenter IP-camerasysteem? Informeer bij ZSecurity naar de mogelijkheden om meer uit uw camera’s te halen. Soms kan een kleine aanpassing op een gedateerd systeem al een behoorlijke verbetering opleveren. Het loont altijd om ons even te bellen. Ook wanneer u nog geen camera’s heeft. ZSecurity weet voor elk budget een gerichte oplossing op het gebied van cameratoezicht.

Mobiele camerasystemen
ZSecurity werkt samen met de beste aanbieders van tijdelijke camerasystemen. Daarmee bieden wij voor bestaande en nieuwe klanten een optimale beveiligingsoplossing. Onder andere evenementen, bouwplaatsen en bedrijventerreinen zijn dan op de beste manier beveiligd. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Vacature: Allround beveiliger (m/v) - ZSecurity Joure Friesland

Vacature: Allround beveiliger (m/v)

Per direct zijn wij op zoek naar een allround beveiliger om ons team te versterken. Dit betreft een functie op afroepbas... lees verder »

ZSecurity nu erkend beveiligingsbedrijf - ZSecurity Joure Friesland

ZSecurity nu erkend beveiligingsbedrijf

Dat ZSecurity de zaakjes goed voor elkaar heeft, wisten wij natuurlijk al. Toch is het mooi dat wij die bevestiging nu o... lees verder »