Snelheid door beperkt werkgebied

Snelheid door beperkt werkgebied ZSecurity Joure Friesland

Onze klanten hebben het positieve effect van de filosofie van ZSecurity ervaren. Het beperkt houden van het werkgebied van onze mobiele surveillance zorgt wederom voor snelle reactie bij alarmmeldingen. Met een gemiddelde aanrijtijd van zo’n negen minuten, staan wij in de top van Nederland.

Onze snelle response is overig geen nieuwe ontwikkeling. Al Jaren houden wij de tijd tussen het alarm en de aankomst van de beveiliger zo kort mogelijk. Dat is vooral te danken aan het beleid dat wij bij ZSecurity voeren. Wij denken groot in een kleine regio. Wij nemen alleen klanten aan binnen onze regio.

Dat brengt helaas met zich mee dat wij als organisatie niet zo snel kunnen groeien als onze concurrenten. Wij kunnen hierdoor echter wel de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Onze klanten lijden niet onder de expansiedrift van hun veiligheidsdienstverlener. ZSecurity is voor duurzame groei. 

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Herman van der Zee overleden - ZSecurity Joure Friesland

Herman van der Zee overleden

Joure 29-10-2020 - Met intens verdriet geven wij U kennis van het overlijden van Herman van der Zee. Herman was één m... lees verder »

'Als eerste ter plaatse' - ZSecurity Joure Friesland

'Als eerste ter plaatse'

Directeur Herman van der Zee is onlangs in gesprek geweest met Ondernemend Friesland over zijn visie op beveiliging in d... lees verder »