ZSecurity en SecuSoft op Jouregio!

ZSecurity en SecuSoft op Jouregio! ZSecurity Joure Friesland

Wij zijn nog steeds erg blij met het softwaresysteem SecuSoft voor de backoffice van ZSecurity en daarom lieten wij ons hier graag over interviewen door de regionale nieuwswebsite Jouregio. Eigenaar en ontwerper van SecuSoft Leo Hoogma reisde hiervoor ook af naar ons prachtige dorp. En dit is het resultaat:

"

Herman van der Zee was al een tijd op zoek naar een softwareprogramma die zijn bedrijf kon inzetten in zijn beveiligingsvak. Hij kon echter niet het juiste programma vinden voor zijn bedrijf. Dit totdat hij in aanraking kwam met Leo Hoogma, eigenaar van SecuSoft. ZSecurity was nodig toe aan het digitaliseren van de informatiestromen binnen de beveiliging. 'Wij liepen achter doordat wij alle rapportages op papier aan het schrijven waren, nu wordt niet alleen de rapportage digitaal geregeld, maar ook de facturatie. Dat scheelt heel veel tijd en werkuren.'

Vorig jaar kwam Herman in contact met Leo Hoogma. Vanaf toen is de samenwerking in een stroomversnelling gekomen. 'Wat de doorslag voor mij gaf was de persoonlijke aanpak van het bedrijf. Wensen voor mijn bedrijf werden snel doorgevoerd in het programma zodat het gebruikersgemak ten goede komt. Naast het nieuwe programma wordt er aankomende week ook de nieuwe website van ZSecurity gelanceerd. Ook daar is Leo van Secusoft verantwoordelijk voor.'

"


Het hele artikel vind je ook op Jouregio.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Snelheid door beperkt werkgebied - ZSecurity Joure Friesland

Snelheid door beperkt werkgebied

Onze klanten hebben het positieve effect van de filosofie van ZSecurity ervaren. Het beperkt houden van het werkgebied v... lees verder »

Cameratoezicht Joure en omstreken - ZSecurity Joure Friesland

Cameratoezicht Joure en omstreken

Camera’s zijn een waardevolle aanvulling op de veiligheid van een object. Alleen het feit dat ze aan uw gevel hangen h... lees verder »