ZSecurity en SecuSoft op Jouregio!

ZSecurity en SecuSoft op Jouregio! ZSecurity Joure Friesland

Wij zijn nog steeds erg blij met het softwaresysteem SecuSoft voor de backoffice van ZSecurity en daarom lieten wij ons hier graag over interviewen door de regionale nieuwswebsite Jouregio. Eigenaar en ontwerper van SecuSoft Leo Hoogma reisde hiervoor ook af naar ons prachtige dorp. En dit is het resultaat:

"

Herman van der Zee was al een tijd op zoek naar een softwareprogramma die zijn bedrijf kon inzetten in zijn beveiligingsvak. Hij kon echter niet het juiste programma vinden voor zijn bedrijf. Dit totdat hij in aanraking kwam met Leo Hoogma, eigenaar van SecuSoft. ZSecurity was nodig toe aan het digitaliseren van de informatiestromen binnen de beveiliging. 'Wij liepen achter doordat wij alle rapportages op papier aan het schrijven waren, nu wordt niet alleen de rapportage digitaal geregeld, maar ook de facturatie. Dat scheelt heel veel tijd en werkuren.'

Vorig jaar kwam Herman in contact met Leo Hoogma. Vanaf toen is de samenwerking in een stroomversnelling gekomen. 'Wat de doorslag voor mij gaf was de persoonlijke aanpak van het bedrijf. Wensen voor mijn bedrijf werden snel doorgevoerd in het programma zodat het gebruikersgemak ten goede komt. Naast het nieuwe programma wordt er aankomende week ook de nieuwe website van ZSecurity gelanceerd. Ook daar is Leo van Secusoft verantwoordelijk voor.'

"


Het hele artikel vind je ook op Jouregio.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Vacature: Allround beveiliger (m/v) - ZSecurity Joure Friesland

Vacature: Allround beveiliger (m/v)

Per direct zijn wij op zoek naar een allround beveiliger om ons team te versterken. Dit betreft een functie op afroepbas... lees verder »

ZSecurity nu erkend beveiligingsbedrijf - ZSecurity Joure Friesland

ZSecurity nu erkend beveiligingsbedrijf

Dat ZSecurity de zaakjes goed voor elkaar heeft, wisten wij natuurlijk al. Toch is het mooi dat wij die bevestiging nu o... lees verder »