Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging - ZSecurity Joure Friesland

Soms is het mogelijk om beveiliging voor een gunstige prijs in te kopen. Als u bijvoorbeeld met uw bedrijf bent aangesloten bij een ondernemersvereniging. Op die manier kunt u met meerdere bedrijven gebruik maken van collectieve beveiliging. De surveillanten van ZSecurity zullen preventief controlerondes uitvoeren bij de deelnemende ondernemingen. Kwaadwillenden worden hierdoor afgeschrikt. Tevens wordt het voor hen moeilijker om uw onderneming schade toe te brengen.

Betrokkenheid = veiligheid
Bedrijventerreinen zijn 's nachts vaak ideale werkplekken voor criminelen. Met ZSecurity haalt u een betrokken beveiligingsdienst in huis die uw pand kent en die ziet wanneer er iets niet klopt. Veel grote beveiligingsbedrijven hebben weinig binding met hun klanten. Bij ZSecurity bent u echter geen nummer. Ook niet als u deel uitmaakt van een collectief. ZSecurity heeft aandacht voor elk bedrijf en houdt persoonlijk contact met u.

Een passend beveiligingsplan
Informeer naar de mogelijkheden van collectieve beveiliging voor uw bedrijventerrein of geef het aan bij uw parkmanager. ZSecurity maakt voor uw vereniging een passend collectief beveiligingsplan. De wensen binnen een collectief lopen tenslotte behoorlijk uiteen. Gelukkig is ZSecurity een flexibele beveiligingsonderneming die rekening houdt met al die verschillende behoeftes.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van collectieve beveiliging? Neem dan contact met ons op.

ZSecurity en SecuSoft op Jouregio! - ZSecurity Joure Friesland

ZSecurity en SecuSoft op Jouregio!

Wij zijn nog steeds erg blij met het softwaresysteem SecuSoft voor de backoffice van ZSecurity en daarom lieten wij ons ... lees verder »

Cameratoezicht Joure en omstreken - ZSecurity Joure Friesland

Cameratoezicht Joure en omstreken

Camera‚Äôs zijn een waardevolle aanvulling op de veiligheid van een object. Alleen het feit dat ze aan uw gevel hangen h... lees verder »

  • Jouregio Joure ZSecurity Joure Friesland
  • Zelfstandige Support B.V. Joure ZSecurity Joure Friesland
  • Hoogma Webdesign Beerta ZSecurity Joure Friesland
  • SecuSoft Security Software Beerta ZSecurity Joure Friesland