Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging - ZSecurity Joure Friesland

Soms is het mogelijk om beveiliging voor een gunstige prijs in te kopen. Als u bijvoorbeeld met uw bedrijf bent aangesloten bij een ondernemersvereniging. Op die manier kunt u met meerdere bedrijven gebruik maken van collectieve beveiliging. De surveillanten van ZSecurity zullen preventief controlerondes uitvoeren bij de deelnemende ondernemingen. Kwaadwillenden worden hierdoor afgeschrikt. Tevens wordt het voor hen moeilijker om uw onderneming schade toe te brengen.

Betrokkenheid = veiligheid
Bedrijventerreinen zijn 's nachts vaak ideale werkplekken voor criminelen. Met ZSecurity haalt u een betrokken beveiligingsdienst in huis die uw pand kent en die ziet wanneer er iets niet klopt. Veel grote beveiligingsbedrijven hebben weinig binding met hun klanten. Bij ZSecurity bent u echter geen nummer. Ook niet als u deel uitmaakt van een collectief. ZSecurity heeft aandacht voor elk bedrijf en houdt persoonlijk contact met u.

Een passend beveiligingsplan
Informeer naar de mogelijkheden van collectieve beveiliging voor uw bedrijventerrein of geef het aan bij uw parkmanager. ZSecurity maakt voor uw vereniging een passend collectief beveiligingsplan. De wensen binnen een collectief lopen tenslotte behoorlijk uiteen. Gelukkig is ZSecurity een flexibele beveiligingsonderneming die rekening houdt met al die verschillende behoeftes.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van collectieve beveiliging? Neem dan contact met ons op.

Herman van der Zee overleden - ZSecurity Joure Friesland

Herman van der Zee overleden

Joure 29-10-2020 - Met intens verdriet geven wij U kennis van het overlijden van Herman van der Zee. Herman was één m... lees verder »

'Als eerste ter plaatse' - ZSecurity Joure Friesland

'Als eerste ter plaatse'

Directeur Herman van der Zee is onlangs in gesprek geweest met Ondernemend Friesland over zijn visie op beveiliging in d... lees verder »