Opleiding EHBO / Eerste hulpverlener

Is uw personeel al bekwaam in eerste hulp bij ongelukken?

Tijdens onze 2-daagse opleiding eerste hulp bij ongevallen (EHBO), leert u om bij een ongeval eerste hulp toe te passen. De gevolgen van een ongeval kunnen verstrekkende gevolgen hebben met een lange nasleep. Met goed opgeleid personeel kunnen deze gevolgen beperkt of zelfs voorkomen worden.

Tijdens deze opleiding tot eerste hulpverlener krijgt u kennis van zaken en wordt er geleerd van ervaringen uit de praktijk. Na het volbrengen van de lessen en oefeningen kan elke deelnemer goed en adequaat handelen bij een ongeval. Reanimatie en het gebruik van een automatische externe defibrilator (AED) zijn een essentieel onderdeel van de opleiding EHBO.

De opleiding is voor iedereen. Het personeel van bedrijven of vrijwilligers van verenigingen hebben veel baat bij het lesmateriaal en de praktijkoefeningen. Maar ook docenten van scholen, medewerkers van kinderdagverblijven en gastouders moeten weten hoe te handelen wanneer eerste hulp noodzakelijk is.
De opleiding is maatwerk en wordt op elke doelgroep afgestemd. Tevens kunt u bij ons ook extra modules afnemen. Zo kunnen we voor specifieke doelgroepen een totaalpakket aanbieden.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • De gevaren van drank en drugs;
  • Ongevallen met chemische stoffen;
  • Verwondingen van kinderen;
  • Brandwonden.


Sommige zorgverzekeraars kennen een vergoeding voor deze opleiding. Check het na bij uw zorgverzekering
Wij certificeren volgens de normen van de EFR, MFFA of de Nikta. Het diploma is internationaal erkend.

Neem contact met ons op om u op te geven of bel (0513) 744 340.

Herman van der Zee overleden - ZSecurity Joure Friesland

Herman van der Zee overleden

Joure 29-10-2020 - Met intens verdriet geven wij U kennis van het overlijden van Herman van der Zee. Herman was één m... lees verder »

'Als eerste ter plaatse' - ZSecurity Joure Friesland

'Als eerste ter plaatse'

Directeur Herman van der Zee is onlangs in gesprek geweest met Ondernemend Friesland over zijn visie op beveiliging in d... lees verder »