Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging - ZSecurity Joure Friesland

Evenementen moeten tot in de puntjes zijn geregeld. Ook de kwaliteit van de beveiliging van het evenement is erg belangrijk. De beveiligers zijn namelijk ook de gastheren en –vrouwen van een festiviteit. Bij ZSecurity zijn al uw evenementen in goede handen.

Veilige en vriendelijke werkwijze
De beveiligers van ZSecurity weten dat de ervaringen van de bezoekers zeer afhankelijk is van het optreden van de beveiliging. De werkwijze bij ZSecurity is daarom ook gericht op de belangen van de bezoekers. De beveiligers van ZSecurity hebben een vriendelijke werkhouding. Deze aangename houding heeft ook een positieve invloed op de veiligheid op een evenement. Met agressie roep je uiteindelijk ook agressie op.

Kaart- en toegangscontrole
De vriendelijkheid begint al bij de ingang. Een glimlach en een groet is vaak al een eerste goede indruk. Die zal bij ZSecurity zeker niet ontbreken. Een menselijke behandeling is ontzettend belangrijk wanneer je iets meer van de bezoeker verlangt. Bijvoorbeeld bij visitatie. Het is minder vervelend om de inhoud van je tas te laten zien als de beveiliger begripvol en vriendelijk is.

Beurzen, festivals en dorpsfeesten
Elk evenement heeft een eigen plan van aanpak nodig. Bij ZSecurity zijn alle wensen bespreekbaar. Het is zelfs zeer gewenst om van tevoren met de organisatie om tafel te gaan. Op die manier kunnen de juiste voorbereidingen voor een veilig verloop van het evenement plaatsvinden. Want voor een beurs zijn andere wensen dan voor een festival. En in de feesttent gelden weer andere regels dan op een festivalterrein. Gelukkig heeft ZSecurity een schat aan ervaringen op al deze gebieden.

Brandveiligheid en eerste hulp op evenementen
De ervaringen van ZSecurity gaan gepaard met de juiste documenten. De beveiligers van ZSecurity zijn gecertificeerde bedrijfshulpverleners (BHV) en hebben in de meeste gevallen zelfs het EHBO diploma behaald. Deze beveiligers zijn dus getraind om juist te handelen in het geval van een calamiteit. Of het nu gaat om het blussen van een beginnende brand. Het verbinden van een verwonding. Of het alarmeren van de hulpdiensten wanneer dat nodig is. Het team van ZSecurity bezit de juiste combinatie van training en ervaring om alle gebeurtenissen op uw evenement in de juiste banen te leiden.

ZSecurity en SecuSoft op Jouregio! - ZSecurity Joure Friesland

ZSecurity en SecuSoft op Jouregio!

Wij zijn nog steeds erg blij met het softwaresysteem SecuSoft voor de backoffice van ZSecurity en daarom lieten wij ons ... lees verder »

Cameratoezicht Joure en omstreken - ZSecurity Joure Friesland

Cameratoezicht Joure en omstreken

Camera’s zijn een waardevolle aanvulling op de veiligheid van een object. Alleen het feit dat ze aan uw gevel hangen h... lees verder »

  • Jouregio Joure ZSecurity Joure Friesland
  • Hoogma Webdesign Beerta ZSecurity Joure Friesland
  • SecuSoft Security Software Beerta ZSecurity Joure Friesland
  • Zelfstandige Support B.V. Joure ZSecurity Joure Friesland