Mobiele surveillance

Mobiele surveillance - ZSecurity Joure Friesland

Waar de bewakingscamera terrein wint van de beveiliger, is de markt op het gebied van mobiele surveillance nog steeds aan het groeien. De mobiele beveiliger doet namelijk veel meer dan een beveiliger van een vaste post. Bovendien is de mobiele surveillant nog lang niet te vervangen door techniek.

Controlerondes in Joure, Sneek en Heerenveen
Een camera kan geen deuren en ramen sluiten of aan iemand vragen wat hij of zij bij uw bedrijfspand te zoeken heeft. De mobiele beveiligers van ZSecurity verrichten alle mogelijke werkzaamheden om uw pand te beschermen.
Of het nu gaat om een verlaten bouwplaats met veel waardevolle spullen, of een instelling met kwetsbare bewoners. Elk object heeft zijn zwakke punten. Bij de mobiele tak van ZSecurity wordt elke zwakke plek herkent en behandeld. ZSecurity denkt en handelt met u mee.

Waarom een brand- en sluitronde?
Blijven er regelmatig deuren en ramen open staan? Moet u vaak terug omdat het alarmsysteem niet is ingeschakeld? Heeft u een hoge energierekening door onnodig brandende verlichting en niet uitgeschakelde apparaten?
ZSecurity is in de eerste plaats een dienstverlener die met u meedenkt. Als u tijd, geld en zorgen wilt besparen, dan gaan de beveiligers van ZSecurity zich daarvoor inzetten. Als u gebruik gaat maken van brand- en sluitrondes van ZSecurity, dan weet u zeker dat u tijd, geld en zorgen gaat besparen. Vooral wanneer u al gebruik maakt van een beveiligingsdienst.

ZSecurity opent voor u
Geen wachtend personeel meer voor de deur. Geen donkere werkplekken. Geen luide sirenes door schakelfouten. Uw bedrijf of instelling kan 's ochtends direct aan de slag, wanneer u kiest voor de openingsrondes van ZSecurity.
Voor elke openingsronde worden van tevoren goede afspraken gemaakt. Elk gebouw heeft namelijk zijn eigen behoeftes. Ook daarin denkt ZSecurity met u mee. U betreedt uw eigen pand als een tevreden klant.

Wij kunnen collectiviteitskorting aanbieden als u samen met andere ondernemingen op hetzelfde bedrijventerrein gebruik wil maken van onze diensten. Informeer hiernaar tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem hiervoor contact met ons op.

Herman van der Zee overleden - ZSecurity Joure Friesland

Herman van der Zee overleden

Joure 29-10-2020 - Met intens verdriet geven wij U kennis van het overlijden van Herman van der Zee. Herman was één m... lees verder »

'Als eerste ter plaatse' - ZSecurity Joure Friesland

'Als eerste ter plaatse'

Directeur Herman van der Zee is onlangs in gesprek geweest met Ondernemend Friesland over zijn visie op beveiliging in d... lees verder »