Opleidingen en trainingen

Hulp bij agressie op de werkvloer

Zsecurity opleidingen en trainingen is ontstaan door onze fascinatie van agressie en de omgang hiervan. Na jaren ervaring in de horeca en de beveiliging kwamen we erachter dat omgaan met agressie een tweede natuur is. Hieruit is het idee ontstaan om mensen te helpen en te leren met agressie om te gaan en mentaal weerbaarder te maken.

Alles over agressie
We kennen de psychologie achter de agressie. Door te weten waarom iemand agressief gedrag vertoont en in welke vorm hij of zij dat doet, kan men hierop ook een betere interventie toepassen. Zo kunt u de situatie snel onder controle krijgen.

Ons doel is een ieder die te maken krijgt met agressie mentaal weerbaar te maken en de tools te geven zodat ze hier op een goede en professioneel manier mee om kunnen gaan.

Voor wie?
Wij kunnen verschillende trainingen en workshops aanbieden op het gebied van verbale en fysieke agressie. Denk hierbij aan een periodiek terugkerende training voor u en u medewerkers, tot aan het implementeren van een registratie procedure van geweldsincidenten. Of misschien wilt u nog verder gaan en een bedrijfsspecifiek agressieprotocol (veiligheidsplan) opstellen of zelfs persoonlijke begeleiding van een getraumatiseerde medewerker. Wij kunnen u hierbij goed helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren:
• Beveiliging
• Zorgbeveiliging
• MKB
• Scholen

Herman van der Zee overleden - ZSecurity Joure Friesland

Herman van der Zee overleden

Joure 29-10-2020 - Met intens verdriet geven wij U kennis van het overlijden van Herman van der Zee. Herman was één m... lees verder »

'Als eerste ter plaatse' - ZSecurity Joure Friesland

'Als eerste ter plaatse'

Directeur Herman van der Zee is onlangs in gesprek geweest met Ondernemend Friesland over zijn visie op beveiliging in d... lees verder »