Over ons

Over ons - ZSecurity Joure Friesland

ZSecurity is in 2011 opgericht door Herman van der Zee en zijn vrouw Gretina. Herman is een beveiliger in hart en nieren en werkt sinds 2006 in de beveiliging. Van der Zee hecht veel waarde aan service en kwaliteit, wat zich onder andere vertaalt in snelle aanrijtijden. Dit kan worden gerealiseerd doordat ZSecurity zich richt op een zeer specifiek werkgebied.

Het bedrijf is groeiende en het team van beveiligers bij ZSecurity breidt zich uit. Sinds kort is ZSecurity een erkend leerbedrijf.

Bij ons staat de klant centraal. ZSecurity heeft jarenlange ervaring in de beveiliging en kent alle ins en outs van de beveiligingsbranche. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder mobiele surveillance, openings- en afsluitbegeleiding en objectbeveiliging. U kunt zich met een gerust gevoel op uw werkzaamheden of nachtrust richten, terwijl wij over uw eigendommen waken.

Vacature: Allround beveiliger (m/v) - ZSecurity Joure Friesland

Vacature: Allround beveiliger (m/v)

Per direct zijn wij op zoek naar een allround beveiliger om ons team te versterken. Dit betreft een functie op afroepbas... lees verder »

ZSecurity nu erkend beveiligingsbedrijf - ZSecurity Joure Friesland

ZSecurity nu erkend beveiligingsbedrijf

Dat ZSecurity de zaakjes goed voor elkaar heeft, wisten wij natuurlijk al. Toch is het mooi dat wij die bevestiging nu o... lees verder »