Over ons

Over ons - ZSecurity Joure Friesland

ZSecurity is in 2011 opgericht door Herman van der Zee en zijn vrouw Gretina. Herman is een beveiliger in hart en nieren en werkt sinds 2006 in de beveiliging. Van der Zee hecht veel waarde aan service en kwaliteit, wat zich onder andere vertaalt in snelle aanrijtijden. Dit kan worden gerealiseerd doordat ZSecurity zich richt op een zeer specifiek werkgebied.

Het bedrijf is groeiende en het team van beveiligers bij ZSecurity breidt zich uit. Sinds kort is ZSecurity een erkend leerbedrijf.

Bij ons staat de klant centraal. ZSecurity heeft jarenlange ervaring in de beveiliging en kent alle ins en outs van de beveiligingsbranche. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder mobiele surveillance, openings- en afsluitbegeleiding en objectbeveiliging. U kunt zich met een gerust gevoel op uw werkzaamheden of nachtrust richten, terwijl wij over uw eigendommen waken.

ZSecurity en SecuSoft op Jouregio! - ZSecurity Joure Friesland

ZSecurity en SecuSoft op Jouregio!

Wij zijn nog steeds erg blij met het softwaresysteem SecuSoft voor de backoffice van ZSecurity en daarom lieten wij ons ... lees verder »

Cameratoezicht Joure en omstreken - ZSecurity Joure Friesland

Cameratoezicht Joure en omstreken

Camera‚Äôs zijn een waardevolle aanvulling op de veiligheid van een object. Alleen het feit dat ze aan uw gevel hangen h... lees verder »

  • Hoogma Webdesign Beerta ZSecurity Joure Friesland
  • SecuSoft Security Software Beerta ZSecurity Joure Friesland
  • Jouregio Joure ZSecurity Joure Friesland
  • Zelfstandige Support B.V. Joure ZSecurity Joure Friesland