Over ons

Over ons - ZSecurity Joure Friesland

ZSecurity is in 2011 opgericht door Herman van der Zee en zijn vrouw Gretina. Herman is een beveiliger in hart en nieren en werkt sinds 2006 in de beveiliging. Van der Zee hecht veel waarde aan service en kwaliteit, wat zich onder andere vertaalt in snelle aanrijtijden. Dit kan worden gerealiseerd doordat ZSecurity zich richt op een zeer specifiek werkgebied.

Het bedrijf is groeiende en het team van beveiligers bij ZSecurity breidt zich uit. Sinds kort is ZSecurity een erkend leerbedrijf.

Bij ons staat de klant centraal. ZSecurity heeft jarenlange ervaring in de beveiliging en kent alle ins en outs van de beveiligingsbranche. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder mobiele surveillance, openings- en afsluitbegeleiding en objectbeveiliging. U kunt zich met een gerust gevoel op uw werkzaamheden of nachtrust richten, terwijl wij over uw eigendommen waken.

Herman van der Zee overleden - ZSecurity Joure Friesland

Herman van der Zee overleden

Joure 29-10-2020 - Met intens verdriet geven wij U kennis van het overlijden van Herman van der Zee. Herman was één m... lees verder »

'Als eerste ter plaatse' - ZSecurity Joure Friesland

'Als eerste ter plaatse'

Directeur Herman van der Zee is onlangs in gesprek geweest met Ondernemend Friesland over zijn visie op beveiliging in d... lees verder »