Weerbaarheidstraining voor kinderen

Is uw kind snel boos? Gaat het slecht op school? Heeft uw zoon of dochter problemen om contact te leggen met leeftijdsgenoten? Of is er sprake van een laag zelfbeeld? ZSecurity kan hulp bieden in de vorm van weerbaarheidstrainingen.

Kinderen zijn vaak gevoelig voor de mening van een ander. Elk kind kan onzeker worden als hij of zij gepest wordt. Soms is agressie in het gezin een gevolg van problemen op school. Pesterijen op straat of online veroorzaakt bij kinderen vaak concentratieproblemen. Weerbare kinderen staan echter sterker in hun schoenen in dit soort situaties.

Met weerbaarheidstraining voor kinderen werken wij aan alle aspecten waar uw kind mee te maken krijgt. Vooral voor de momenten wanneer u er zelf niet bij bent. Wij leren kinderen voor zichzelf op te komen. Spelenderwijs krijgt de jeugd meer zelfvertrouwen door onze training. Onze pupillen leren grenzen te stellen en krijgen de nodige lichaamsbeweging mee. Door bewust en gecoördineerd te leren bewegen, worden onze jeugdige deelnemers atletischer. Jongeren leren razendsnel en zullen onze oefeningen uiteindelijk onbewust kunnen uitvoeren.

Het doel is om de jongeren te verrijken en om ze fysiek en mentaal sterk te maken. De training is een mooie toevoeging voor de sociale en emotionele ontwikkeling.

De volgende punten komen aan bod tijdens deze training:

  • Bewustwording van het lichaam;
  • Stevig staan;
  • Ademhaling;
  • Conflicthantering;
  • Zelfverdediging;
  • Aangeven en voelen van de grenzen;
  • Ontwikkeling van het zelfvertrouwen;
  • Samenwerken.

Wij geven les aan kinderen vanaf 6 tot 14 jaar. De jeugd heeft al baat bij een enkele weerbaarheidstraining, maar voor het optimale effect is ons wekelijks programma de beste optie. Opgeven kan hier of bel (0513) 744 340.

Herman van der Zee overleden - ZSecurity Joure Friesland

Herman van der Zee overleden

Joure 29-10-2020 - Met intens verdriet geven wij U kennis van het overlijden van Herman van der Zee. Herman was één m... lees verder »

'Als eerste ter plaatse' - ZSecurity Joure Friesland

'Als eerste ter plaatse'

Directeur Herman van der Zee is onlangs in gesprek geweest met Ondernemend Friesland over zijn visie op beveiliging in d... lees verder »