Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Het is van groot belang dat medewerkers, cli├źnten en bezoekers van zorginstellingen zich veilig voelen. Veiligheid staat voorop, want het gaat er natuurlijk om dat uw medewerkers zich kunnen focussen op hun zorgtaken. Deze taken moeten zij in alle veiligheid kunnen uitvoeren. ZSecurity kan voor deze veiligheid zorgen. De zorgprofessionals kunnen hierdoor gewoon door met hun werk.

Wanneer u een partij zoekt voor zorgbeveiliging, zit u bij ZSecurity safe. Ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, verzorgingstehuizen of verslavingsklinieken brengen allerlei risico's met zich mee die de zorg kunnen belemmeren. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid en getraind om te schakelen in elke situatie.

De zorgbeveiligers van ZSecurity hebben geduld en zijn empatisch. Bovendien zijn onze veiligheidsprofessionals verbaal en fysiek sterk en beschikken zij over humane begeleidingstechnieken om conflicten gecontroleerd aan te pakken. Onze medewerkers zijn in staat om agressie en escalatie tot een minimum te beperken. De proactieve werkwijze van ZSecurity is vaak genoeg om de rust te bewaren.

Daarnaast kunnen wij uw medewerkers ondersteunen waar het nodig is. Veiligheid is onze expertise, maar dienstverlening is onze hoofdtaak. Hierbij zorgen wij altijd voor de veiligheid binnen de zorginstelling.

Wij bieden onze beveiligingsdiensten voor zorginstellingen in verschillende vormen aan. Zo kunnen wij complete diensten verzorgen, waarbij wij preventief te werk gaan en zodoende de rust kunnen bewaren. U kunt echter ook kiezen voor een flexibele vorm van zorgbeveiliging. Beveiliging op afroep bijvoorbeeld. Op die manier komen wij per direct op momenten wanneer het nodig is.

'Als eerste ter plaatse' - ZSecurity Joure Friesland

'Als eerste ter plaatse'

Directeur Herman van der Zee is onlangs in gesprek geweest met Ondernemend Friesland over zijn visie op beveiliging in d... lees verder »

Vacature: Allround beveiliger (m/v) - ZSecurity Joure Friesland

Vacature: Allround beveiliger (m/v)

Per direct zijn wij op zoek naar een allround beveiliger om ons team te versterken. Dit betreft een functie op afroepbas... lees verder »